Gelish - sitter som gele og påføres som lakk.

Gelish Soak Off Gel Polish sitter i tre uker som en permanent gele. Dette var den første gele-lakken i vanlig neglelakkflaske med pensel som ble oppfunnet og suksessen vil ingen ende ta. Siden oppstart i 2009 har det kommer over 100 farger! En perfekt behandling for alle typer negler, både naturlige og kunstige på hender og føtter, og mulighetene for dekor og farger er så å si uendelige. Enkelt og raskt å utføre, hvert strøk tørker på 20 til 30 sekunder ved bruk av LED-lampe.

 


 

Negler - Vakre og velstelte negler er et must.

Det finnes mange forskjellige teknikker for å lage vakre kunstnegler, men akryl er nok det mest brukte produktet på markedet. Og det med god grunn. Med akryl kan du være kreativ med et stort utvalg av akryl-pulver i alle farger med og uten glitter, og det kan skulpturers på form/sjablong og på tipp.

Er du en neglebiter, men ønsker å få flotte negler?

Da bør du gå til en profesjonell negledesigner. Flere slutter faktisk helt med å bite negler etter noen behandlinger. Hvis neglene er helt nedbitte, kan det være lurt å gå til negledesigneren hyppigere den første tiden. Dette er fordi neglebiterens negler ofte vokser fort, og det er viktig å få korrigert og rettet opp neglene. Etter en tid vil naturneglene vokse fram, og du kan besøke neglesalongen med vanlig intervall.

 


 

Manikyr - en evig klassiker

Manikyr er skjønnhetspleie av hender og naturlige negler. Den første nedtegnede manikyr som er funnet er fra Ming Dynastiet i Kina og er ca 5 000 år gammelt. Manikyr er derfor ingen ny gren innen neglepleie. Motene skifter raskere og raskere, men en ting er sikkert; Manikyr er en evig klassiker, for at hender og negler skal være velstelte.

Har man utfordringer med huden på hendene og rundt neglebånd, hjelper vi deg gjerne. Vi pleier og nærer huden, samtidig som vi tilfører ny fukt. Hendene våre trenger fukt og næring for å unngå tørrhet og sprekker. Ved å beskytte hendene med en god håndkrem, og smøre neglebåndene med en neglebåndsolje daglig, får du den beskyttelsen som trengs.

Neglene trenger pleie for å holde seg velformede og hele

Har du negler som har en tendens til å sprekke eller flise seg, så bestill time i en av våre salonger. Vi vil file neglene dine i ønsket fasong, tilføre fukt og lakkere i en ønsket farge hvis du ønsker det.to farger. Dersom det er ønskelig kan man også dekorere tå neglene. Motene svinger hele tiden og velstelte føtter er både vakkert og behagelig.

 


 

Fotpleie - Føttene bærer deg hver dag, hele året.

Du bør derfor pleie dem regelmessig. Dessuten er det pent med velstelte tær og føtter! Vi tilbyr de beste behandlingene for føttene dine - om du skal behandle, forebygge plager eller pleie dem.

Pene føtter

Vi utfører naturligvis også alle typer pedikyr som forskjønner og pleier føtter og tær. Du kan velge mellom en deilig spa pedikyr med fotbad, fot stell og lakk eller Gelish permanent lakk. Eventuelt en rask og effektiv pedikyr før du skal på fest med kjole og åpne sko!

Pedikyr er klassisk skjønnhetspleie av føtter. Her på vår nordlige halvkule blir det mer og mer vanlig å ta vare på våre føtter, noe man har gjort i uminnelige tider i det fjerne Østen og middelhavslandene. Trenden i dag er at flere menn tar til seg de gode sidene ved det å få en pedikyr. Lakkering av negler er ikke bare lekkert, det gir også et helhetlig og godt inntrykk. Neglene lakkeres med heldekkende farger, transparente toner eller i fransk manikyr med to farger. Dersom det er ønskelig kan man også dekorere tå neglene. Motene svinger hele tiden og velstelte føtter er både vakkert og behagelig.

 


 

Vipper og bryn - Øynene er sjelens vindu.

Perfekte vipper og bryn er rammen rundt, og gjør den store forskjellen for ditt utseende! Vi tilbyr alt fra enkle voks- og fargebehandlinger til vippe-extensions og permanent make up.

Voksing, napping og farging

Våre hudterapeuter utfører napping og voksing av bryn, farging av bryn og farging av vipper. Dette er enkelt å legge inn i hudpleietimen, eller foreta separat på under 15 minutter. Vi anbefaler jevnlig behandling av vipper og bryn for deg som ønsker et rent og våkent utseende, og et bedre utgangspunkt for make up til hverdag og fest.

Forlenging av vipper

Ønsker du deg lengre eller fyldigere vipper? Vi utfører påsetting av vippe-extension som forlenger hver enkelt vippe og varer opptil 2-4 uker. Resultatet er fantastisk, og ser naturlig og vakkert ut! Behandlingen tar opp til 1,5-2 timer ved første behandling og kortere tid ved etterfyll. Vi anbefaler vippe-extensions for deg som har behov for eller ønsker mer volum eller lengde og et varig resultat. Dersom du ønsker vippene dine forlenget på express-tid og kun for en kveld har vi også remsevipper fra Ardell. Disse kan du enkelt lime på selv, eller vi hjelper deg med påsettingen som bare tar noen få minutter. Disse vippene kan brukes flere ganger!

 


 

Spray tanning - Et unikt system.

Vår Spray Tan Range er uten farlige ingredienser, er 80 % økologisk, luktfri, fri for parabener, alkohol og parfyme. Dermatologisk testet. Ikke testet på dyr. Den mest naturlige Spray Tan på markedet!
Vi har tre forskjellige fargenyanser:

 • • Hawaii – Lys
 • • Ecuador – Medium
 • • Brazil – Mørk.

Dette gjør at alle vil finne en farge som passer seg.

 


 

Voksing - perfekt til legger og lår, hårene blir borte lenge.

Det finnes mange hårfjerningsmetoder, og med dem også noen myter. Og en av dem er “at man får mer hår av å barbere leggene” . Sannheten er at hårene føles stivere fordi de er kuttet rett av når du bruker høvel, og dermed virker de også tettere, det blir ikke flere. Voksing er perfekt til legger og lår, da hårene blir borte lenge. Det er slett ikke så vondt som mange frykter. Jo flere ganger du har gjort det, jo mindre vondt gjør det for hver gang. Hårene blir tynnere og mindre synlige for hver voksing. En annen positiv ting med voksing er at du får med et stort område med hår hver gang.

Fordeler med voksing:

 • • Napper ut hårene med roten
 • • Tar lang tid før hårene vokser ut
 • • Hårene blir tynnere når de vokser ut

 


 

Hudpleie - gir huden næring og vitaminer som forebygger.

Huden behøver næring, vitaminer og regelmessig pleie for å forebygge slitasje, rynker og problemhud. Våre hudterapeuter tilbyr ansiktsbehandlinger tilpasset alle hudtyper og individuelle behov.
Behandlingene inkluderer:

 • • Hudanalyse
 • • Rens av huden
 • • Peeling med eller uten dampapparat
 • • Ansiktsmassasje
 • • Ansiktsmaske
 • • Produktveiledning.

Hvilken behandling behøver du eller ønsker deg?

Vi tilbyr behandling for deg med acne og problemhud, sensitiv eller normal hud. Du kan velge behandlinger som er fuktighetsgivende, rensende, eller tilfører energi og ekstra glød.

 


 

Kroppspleie og massasje - Alle fortjener massasje!

Vi tilbyr kroppsbehandlinger enten du ønsker å myke opp stivhet og ømme muskler, har behov for en avslappende og beroligende massasje, eller en oppkvikkende og oppstrammende behandling. Det er ingen tvil om at massasje gjør godt for både kropp og sjel. Selv om man er sunn og frisk kan man fint ta en massasjebehandling 1 gang i måneden som ren vedlikehold, velgjørende er det uansett.

De siste årene ser vi en økende utvikling av stress

I 2011 ser vi dessverre en økende utvikling av stress, det være seg vanskelige utfordringer på jobb eller i hjemmet, dårlig sittestilling f.eks ved pc hele dagen, traumatiske opplevelser, sykdom, bekymring osv. Stress kan være så mangt, og forårsakes av mange faktorer. Dette setter seg i kroppen og kan gi blant annet stiv og anspent nakke, spenningshodepine, migrene, korsryggsmerter, senebetennelse i håndledd eller skulder – listen er lang. Stress er også ofte en medvirkende årsak til mange sykdommer.

Massasje kan være effektivt i håndtering av stress:

 • • Reduserer engstelse og uro
 • • Forbedrer søvnkvalitet
 • • Gir bedre energi
 • • Forbedrer konsentrasjonen
 • • Stimulerer blodsirkulasjonen
 • • Reduserer tretthet/slapphet

 

Cryo 21 - kuldebehandling (Cryoterapi) av fettceller

Cryoterapi-revolusjonen er nå endelig i Norge. Det Karolinska Institutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (Cryoterapi) av fettceller. Deres studier viser at når man tilfører "hvitt fett" kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne. Kuldebehandlingen (Cryoterapi) er FDA godkjent og er helt trygt og ufarlig uten noen former for bieffekter. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.

Hva er Cryoterapi?

Cryo 21 er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Metoden gjør at vi kan behandle alle steder på kroppen: Fjerne grevinnearmer, dobbelthake, magefett og cellulitter etc. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres ved behandlings området fra 34°C til 8°C, uten at du vil føle noen form for kulde.

Behandling

Cryobehandling tar 20-30 minutter pr. behandligssted. Behandling på samme sted bør behandles hver 14. dag, da det tar ca. 14 dager før alle de døde fettcellene kommer ut av kroppen. Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig at kunder har mistet hele 12 cm rundt livet eller 5 størrelser og det helt permanet uten noen form for kirurgi.